Jeg er uddannet jungiansk psykoanalytiker med diplom fra International School of Analytical Psychology i Zürich og medlem af IAAP, AGAP og DSAP, Dansk Selskab for Analytisk Psykologi. Uddannelsen tager seks år og foregår i et internationalt miljø.

Uddannelsen indbefatter – udover den teoretiske undervisning inden for analytisk psykologi, udviklingspsykologi, psykiatri mm. – en langvarig egenterapi (over 300 timer) samt omfattende supervision.

Ledersparring

Min baggrund er desuden, at jeg er uddannet ergoterapeut og cand.scient.soc. og har mange års erfaring på arbejdsmarkedet med ledelse inden for områderne rehabilitering og handicap. Jeg har derudover undervist og holdt foredrag på bl.a. universiteter, diplomuddannelser mm. Se detaljeret CV her. Udover psykoterapi og psykoanalyse tilbyder jeg ledersparring og udvikling af personligt lederskab med baggrund i psykoanalyse samt min personlige ledererfaring.

Drømme

Jeg arbejder med drømme i drømmegrupper. Gruppen mødes hver anden uge, en gang om måneden eller efter aftale. Drømmegruppen kan ses som en slags bisiddere, der assisterer og hjælper drømmerens egen proces med at uddybe forståelsen af sin drøm.

Foredrag

Jeg holder foredrag og afholder kurser om drømme, dybdepsykologi mm. Jeg interesserer mig for- og har skrevet om nordisk mytologi, modernitet og religion.

Du kan kontakte mig på telefon 20 12 48 22 eller på mail ek@analytiskpsykologi.dk. Min praksis er åben for tilgang af nye klienter, og der er på nuværende tidspunkt ingen ventetid.